Spolbil Norrköping

Specialister på spoltjänster •

Om oss

Ett spolföretag du kan lita på

På Spol & Industriservice AB ser vi till att lösa allt från avloppsstopp hos villakunder till att tömma slambrunnar. Har ni en fettavskiljare som behöver tömmas eller en industri vars avlopp behöver filmning för att kontrollera statusen på rörledningarna så är vi företaget för er. Vi ser till att alltid ha en ledig bil för akuta arbeten så tveka inte att kontakta oss när ni får problem. Vår ambition är att alltid kunna ställa upp för våra kunder.

Vi är experter på spolningar

Spol & Industriservice AB har lång erfarenhet i branschen gällande spolningar av avlopp. Det har gett oss en ovärderlig expertis inom området. Vi är ISO-certifierade och krediterade av Swedac för att utföra cistern- och oljeavskiljarkontroll . Vi som jobbar här är både serviceinriktade, professionella och med stort engagemang för vårt yrke. Vår fordonspark innehåller ett stort antal fordon och vi kan utföra allt från lastväxlartransporter till hetvattenspolningar med högtryck och en lång rad saneringsarbeten.

Noggrannhet och effektivitet

Tack vare vår erfarenhet och vårt engagemang i branschen har vi skapat oss värderingar där fokus ligger på att jobben ska utföras så noggrant och effektivt som möjligt. Vi ser till att vår personal alltid har rätt utbildning för de arbeten vi utför samt att personalen kontinuerligt fortbildas inom olika spetskompetenser.

Kontakta oss på Spol & Industriservice AB när du får problem med dina avlopp så ser vi till att lösa det.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi utför en mängd olika uppdrag inom spol- och industriservice åt kunder i hela Östergötland.

  Adress:
  Slakthusvägen 4
  602 28 Norrköping

  Telefon:
  010-4100790

  E-post:
  offert@spolbilnorrkoping.se

  Orgnr:
  556633-7613

OM OSS

Vi utför en mängd olika uppdrag inom spol- och industriservice åt kunder i hela Östergötland.

Spolbilnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Spol & Industriservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Slakthusvägen 4
602 28 Norrköping

010-4100790

offert@spolbilnorrkoping.se

Orgnr:
556633-7613