Spolbil Norrköping

Specialister på spoltjänster •

Om ROT-avdraget

Avdrag för spolservice

Vi på Spolbil Norrköping få ofta frågan om det är möjligt att nyttja ROT-avdraget vid tjänster som högtrycksspolning. Svaret är att avdraget kan användas för arbetskostnaden när vi utför arbeten i en bostad som du äger. När du nyttjar ROT betalar du endast 70 % av kostnaderna för det arbete som vi utför. I reglerna för avdraget slås det fast att reparationer samt underhåll av avloppsledningar ska ske i direkt anslutning till fastigheten. Generellt gäller ROT endast vid arbeten i en fastighet äldre än fem år, spolning av avlopp undantas dock från den regeln.

ROT när du ringt efter vår spolbil

För att veta om du har rätt till ROT-avdrag kan du vända dig till Skatteverkets hemsida, de har utförlig information. En grundregel är att du måste äga och hel eller delvis bo i den fastighet där vi ska utföra arbetet. Detta innebär att du även har rätt till ROT när vi utför en spolning av avloppen i ditt fritidshus. Det årliga maxbeloppet för avdraget ligger på 50 000 kronor per person.

Vi sköter pappersarbetet

När vår spolbil i Norrköping utfört ett uppdrag hemma hos dig så hamnar ditt eventuella ROT-avdrag direkt på din faktura. Det är vi som ser till att ta kontakt med Skatteverket, allt enligt den så kallade fakturamodellen. Vi har stor erfarenhet av att anlitas av kunder som nyttjar avdraget.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi utför en mängd olika uppdrag inom spol- och industriservice åt kunder i hela Östergötland.

  Adress:
  Slakthusvägen 4
  602 28 Norrköping

  Telefon:
  010-4100790

  E-post:
  offert@spolbilnorrkoping.se

  Orgnr:
  556633-7613

OM OSS

Vi utför en mängd olika uppdrag inom spol- och industriservice åt kunder i hela Östergötland.

Spolbilnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Spol & Industriservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Slakthusvägen 4
602 28 Norrköping

010-4100790

offert@spolbilnorrkoping.se

Orgnr:
556633-7613