Spolbil Norrköping

Specialister på spoltjänster •

Spolservice

Hos oss på Spolbil Norrköping har vi de fordon som krävs både för arbeten inom industrin och hos privatpersoner. Om ni som privatpersoner har problem med avloppen i kök eller badrum kan vi erbjuda en effektiv spolservice som på ett snabbt sätt åtgärdar problemen och dessutom ser till att rören återfår sin ursprungliga livslängd. Vi har även fordon som kan arbeta med hetvatten vilket gör att vi kan frigöra ledningar från både is och fett. Våra spolbilar kan även vara hjälpsamma när ni vill transportera vatten till en pool.

Stopp i avlopp, kemisk spolning och pumpar

Utöver att vi kan rensa avlopp genom en slamsugning kan vi bistå i de fall det finns behov av att göra en spolning med kemikalier. Riskerna vid dylika arbeten är höga men vi har rätt utbildning och erfarenhet inom området för att kunna utföra arbetet på ett säkert sätt såväl för vår personal som för omgivningen. Vi har även tillgång till pumpar som kan behövas vid rengöring av sedimenteringsbrunnar och lastbilar med mono-pumpar som lämpar sig för olja eller för att få ut vätska ur en cistern.

Helhetstäckande spolservice i Norrköping

Om ni behöver utföra en slamsugning, rensa en sedimenteringsbrunn eller som företag rengöra en cistern kan vi hjälpa er.

 • Vi väljer ut rätt fordon för rätt ändamål
 • Vår utrustning är modern och klarar arbeten med varierande omfattning
 • Vid kemilakiearbeten använder vi gastäta kemdräkter

Spolbil till ett bra pris

När ni vill anlita oss för spolservice i Norrköping bistår vi gärna med en offert. I den kan ni se vilket pris för spolbil som kommer gälla. Vi baserar våra kostnadsförslag på det arbete ni behöver få utfört och tillämpar aldrig några extra avgifter. Att begära en offert kostar naturligtvis ingenting och sker även utan några förpliktelser från er sida. Vi hjälper er gärna med alla slags arbeten som kräver effektiva maskiner för rengöring, underhåll och transporter. Välkomna att ta kontakt med oss via telefon, kontaktformulären på vår sajt eller via mejl.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi utför en mängd olika uppdrag inom spol- och industriservice åt kunder i hela Östergötland.

  Adress:
  Slakthusvägen 4
  602 28 Norrköping

  Telefon:
  010-4100790

  E-post:
  offert@spolbilnorrkoping.se

  Orgnr:
  556633-7613

OM OSS

Vi utför en mängd olika uppdrag inom spol- och industriservice åt kunder i hela Östergötland.

Spolbilnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Spol & Industriservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Slakthusvägen 4
602 28 Norrköping

010-4100790

offert@spolbilnorrkoping.se

Orgnr:
556633-7613